Savremeni dizajn enterijera i eksterijera ne možemo zamisliti bez dekorativne rasvjete.
Dekorativna rasvjeta je oduvijek bila atraktivna i predstavljala je osnov uređenog doma, a uvođenjem novih tehnologija i formiranjem veoma pristupačnih cijena svi su u mogućnosti da sebi mogu priuštiti modernu, dopadljivu i zdravu rasvjetu svog životnog prostora.

Preduzeće Saša Trade d.o.o. već 20 godina kontinuirano snadbijeva tržište proizvodima rasvjete i na osnovu stečenog iskustva i prepoznatih potreba tržišta u regionu formira vlastitu robnu marku.
Robna marka MASS-light je odmah nakon osnivanja prepoznata na tržištu kao ozbiljan brend koji je za kratko vrijeme zauzeo vodeću poziciju u proizvodnji i prodaji rasvjete i prateće opreme.

Naš zadatak je da osmišljavamo, proizvodimo i distribuiramo proizvode koji odgovaraju tehničkim normama i savremenim dizajnerskim rešenjima, i to realizujemo pomoću cijelog tima mladih ljudi, dizajnera i komercijalista, koji nazivamo timom Mass-light.
Naš tim osmišljava nove proizvode, prati svjetske trendove u oblasti LED tehnologije i dekorativne rasvjete, proučava potrebe tržišta i trudi se da realizuje sve zahtjeve koje dobijamo sa terena.

U 2015. godini uspostavili smo standard ISO 9001:2008 “Menadžment kvaliteta”, TUV Austria te CE znak za proizvode prema Direktivi EU 2006/98/EZ “Direktiva o niskom naponu” i Standardu EN 60598-1:2008 “Svjetiljke – opšti zahtjevi i ispitivanja”.

Brend Mass-light je zaštićen, naši proizvodi ispunjavaju sve EU norme i pakovani su u prepoznatljivu ambalažu. Tim dizajnera i komercijalista intenzivno radi na praćenju svih svjetskih trendova u oblasti LED tehnologije i dekorativne rasvjete.

U sklopu frme Saša Trade posluje i jedanaest poslovnih jedinica MASS-light, i to u Doboju, Sarajevu, Derventi, Bijeljini, Trebinju, Banja Luci, Gračanici, Jelahu, Mostaru, Beogradu i Zagrebu.

Naš logistički centar čini moderan poslovni objekat površine 1.500 m2 i skladišni prostor površine 2.800 m2, nekoliko distributivnih vozila, te 40 zaposlenih koji su Vam na usluzi.

Naši kupci su naš prioritet.

SAŠA- TRADE” d.o.o. Doboj
Pločnik bb
74000 Doboj
Bosna i Hercegovina

ID broj: 4400077090005
PDV broj: 400077090005